Om mig


Jag heter Veronica Hultman och är 38 år, jag har mina rötter i Dalarna men bor numera med min lilla familj i Lanna utanför Örebro.

Jag är utbildad inom frekvensmedicin och är även Mineralterapeut. Jag utför Närings -och frekvensanalyser, vitamin/mineralterapi, Håranalyser och  Frekvensterapi. Min utbildning gick jag i Nerja hos Gunillas Mineralterapi som har ett väldigt gott renomme´ och hon har hjälpt 1000-tals personer till välmående.


Min sjukdomsbakgrund 

Jag har själv varit utmattad med binjure -och sköldkörtelproblematik, jag fick väldigt bra hjälp att återskapa balansen i min kropp med tex vitaminer/mineraler och frekvensterapi. På den vägen föddes intresset för hälsa och jag valde att utbilda mig och investera i en Frekvensmaskin, just för att kunna hjälpa människor att återskapa balans i kroppen eller att förebygga ohälsa av olika slag.

Jag brinner verkligen för det jag gör, kroppen är så fantastisk att jobba med och små medel kan resultera i stora resultat!
 

Utbildningar jag genomgått:
Mineralterapeut 2018-12-15
Grundkurs Scio Frekvens och energimedicin 2019-03-17
Detaljerad fortsättningskurs i energimedicin och avancerad träning 2020-05-10

Min resa

Min resa började 2017 då jag helt enkelt inte orkade mer och blev heltidssjukskriven(utmattningssyndrom). Så här i efterhand förstår jag att allt började egentligen så mycket tidigare, men jag kunde inte sätta fingret på det då.

Under min sjukskrivning började nya dörrar att öppnas, jag sökte mig till den alternativa vården eftersom alla mina värden var inom ramarna i den konventionella vården, så det gick inte att få någon mer hjälp än sjukskrivning därifrån.

Jag bokade en tid hos en Mineralterapeut, och efter tre månaders väntetid var det äntligen min tur att få åka iväg och göra en Närings- och frekvensanalys. Jag visste inte alls vad det innebar, men vid den tidpunkten började jag bli desperat och drog i alla trådar då jag mådde så fruktansvärt dåligt!

Att åka till Västerås den dagen, var utan tvekan det bästa beslutet jag hade kunnat ta.

Resultatet efter analysen visade på flera brister av vitaminer/mineraler, svag tarmflora, överkänslighet mot socker, utmattade binjurar och även en underfunktion på sköldkörteln.

Hem åkte jag sedan med råd om bra kost, livsstilsförändringar, tillskott, binjurestöd och sköldkörtelhormoner. Efter det besöket började en ny resa.....den mot hälsa och välmående! 

Jag har på kort tid kunnat återhämta mig väldigt bra med dessa verktyg, och vill nu hjälpa andra att nå ett optimalt välmående! 

"Kroppen är fantastisk på att läka sig själv"