Kundreferenser

Kvinna 33 år

"Jag blev så stel efter att jag fick barn, och fick värk i hand-och fotleder. Jag var rädd att det var fibromyalgi. Men efter närings/frekvensanalysen så fick jag veta att jag var försurad i kroppen och den kunde inte syresätta sig optimalt, detta bidrog till min värk. Veronica gav mig råd om hur jag skulle återfå balans i kroppen och vilka tillskott jag kunde inta. Efter redan två veckor var min värk borta."

Kvinna 62 år

"Jag blev behjälpt med mina kramper i halsen. Jag hade varit hos flera olika läkare men inget fel hittades, förutom att jag var trång i halsen! Jag gjorde en Närings/frekvensanalys, där upptäcktes att jag hade svårt att bryta ner kött och jag hade även stor magnesiumbrist som bidrar till kramper. Jag tog Veronicas råd om att äta magnesiumtillskott och även matsmältningsenzymer. Nu är det så mycket bättre."

Kvinna 51 år

"Jag började att få artros i mina fingrar. Efter att jag följt Veronicas råd kring tillskott och kost, så känner jag inte av artrosen längre! Kramperna i benen är också borta, efter enbart tre månader."