Kalender

Mottagning i Enköping

Lördag 9/10-Tisdag 12/10
Plats: Kvartsgatan 15DIY-HUDVÅRDSKURS

Örebro

Datum: Tisdag 21 September
Tid: kl.18.00-20.00
Plats: Friskcentralen Helheten i Örebro, Norra Grev Rosengatan 3
Antal platser: 10 st

Idag tillsätter man mycket konstgjorda ingredienser i den hudvård som finns på marknaden. Det kan resultera i många hälsoproblem som tex eksem, utslag, fet/torr hy, klåda mm. Jag själv har haft problem sedan barnsben med tex soleksem och andra eksem. När jag för några år sedan kom i kontakt med naturlig hudvård som man tillverkade själv, så har alla mina eksem försvunnit. Jag kan numera njuta av solens välgörande strålar och jag blir fint gyllenbrun med hjälp av de näringsämnen som är i den naturliga hudvården.

Vi startar kursen med en nyttig fika som består av rawfoodboll och kaffe/te. Under kursen lär jag ut hur man tillverkar sin egna ekologiska & naturliga hudvård. Jag lär dig fördelarna med naturlig hudvård. Du får under kursen tillverka två valfria produkter att ta med hem tex. Ansiktsolja, bodybutter, cerat, babysalva, hårolja, hårbotten/hårinpackning till ett konsumentvärde av 158 kr-398 kr. Man får även med sig ett recepthäfte hem, så att det bara är att börja tillverka.

Pris: 395 kr/person inkl. fika, recepthäfte och 2 st egentillverkade produkter

Anmälan görs till stjarnhalsan@outlook.com senast Tisdag 15:e September. Meddela gärna eventuella allergier vid anmälan.


Seminarium 

Bli stark igen efter utmattning

Datum: Tisdag 19 Oktober
Tid: 17.30-20.30
Plats: Friskcentralen Helheten i Örebro, Norra Grev Rosengatan 3

En kväll med Veronica från Stjärnhälsan som berättar om sin resa från "utmattad till egen företagare".
Hon ger tips och råd generellt kring utmattning, och hur du kan få kroppen i balans igen. Vilka organ blir påverkade vid utmattning? Hur hjälper man kroppen på bästa sätt? Hon har själv blivit behjälpt av dessa råd och tillskott. Under kvällen bjuds det på kaffe/te med något gott till och alla deltagare är med i en utlottning av en Närings- och frekvensanalys värd 1050 kr.

Pris: 300 kr/person inkl. fika och deltagande i utlottningen av en Närings- och frekvensanalys

Anmälan görs till stjarnhalsan@outlook.com eller 073-4454638 senast 13/10. Meddela gärna eventuella allergier vid anmälan.